Over mij

Even iets over mij... mijn naam is Tony Dunker (Carlo voor de facebookers) 49 jaar. Ik ben Activelifecoaching begonnen omdat ik geïnteresseerd ben in mensen en wat hun beweegt of soms juist niet beweegt. Waarom we denken wat we denken en doen wat we doen.

Na het behalen van mijn NLP en coaching opleiding mijn studie naar provocatief coachen, coaching met voice dialogue, mindfulness coaching en burn-out coaching werden deze dingen steeds duidelijker voor mij en kreeg ik steeds meer inzicht in de belemmerende overtuigingen die ons weerhouden om te doen wat we het liefst zouden willen doen. Maar niet de stappen kunnen of durven nemen. De welbekende beren op de weg.
Onverwerkte emoties uit het verleden die in ons onderbewuste systeem alsmaar weer de regie bepalen. En we niet verder komen in onze groei. Angst verdriet teleurstelling boosheid en hoe daar mee om te gaan. Hoe dat te sturen in onze gedachte. Want uiteindelijk is alles gedachte.

Omgaan met ups and downs je niet uit het veld laten slaan of de cours niet uit het oog verliezen door hoe dan ook op je doel af te stevenen en die ook stapsgewijs en uit eigen overtuiging te behalen.

En als je iets graag wilt.. je doelen overzichtelijk concreet maakt het aandacht geeft het durft te benoemen het ook groeit.

Mijn doel en mijn passie is om samen met jou de diepte in te gaan naar de kern en jouw weer je inzicht te geven van je eigen kunnen.

Met mijn ervaringen uit dit mooie leven maar die ook niet altijd even prettig zijn geweest weet ik als geen ander hoe het is om met tegenslagen om te gaan. En deze toch om te zetten naar een positieve mindset.

Samen met jouw naar de kern gaan. Door een gesprek of door in beweging te komen. En weer alles uit het leven durven te halen. Assertiever te worden in werk op privé , weerbaarder te maken, weer in je kracht komen te staan.